Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara továbbra is várja a kiállítók jelentkezését saját szervezésű rendezvényére, a 2018. május 25-27. között tartandó nagy hagyományú Pápai Agrárexpóra.


Az évről évre sorra kerülő Pápai Agrárexpo 2017-ben is a város egyik legnagyobb kiállítása és a régió talán legfontosabb agrárrendezvénye volt, amit több mint 13 ezer érdeklődő keresett fel.

Az esemény többek között a szakmai előadások keretében adott tájékoztatásról, az agrárágazat újdonságairól, valamint a potenciális vásárlókkal való találkozásról szól, egy, a hagyományoknak megfelelő családias, közvetlen légkörben. Az idei expón a szakmai tartalmakon kívül a szórakoztató programokból sem lesz hiány. Gyakorlati, gép-, solymász- és lovasbemutatók is gondoskodnak a vendégek szórakoztatásáról, amelyek közelebb hozzák az érdeklődőket az agráriumhoz, a kóstolási lehetőségek pedig a hazai gasztronómiát és a helyi termékeket népszerűsítik.

Ebben az évben – a Családok Évéhez csatlakozva – kiemelt figyelmet kapnak a gyermekekkel érkezők, így őket – főleg a vasárnapi gyermeknapon – külön programok várják.
2018. május 25-27. között tehát várja Önöket a XXII. Pápai Agrárexpo, a háromnapos, hosszú évek óta sikeres agrárrendezvény. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne csatlakozni kiállítóinkhoz, a http://papaiagrarexpo.hu/letoltesek oldalon található jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével megteheti.

Legyen részese Ön is az élménynek, találkozzunk Pápán!

 

(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei