Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára lehetőséget biztosít a barcelonai élelmiszeripari kiállítás megtekintésére.


A dinamikusan bővülő „mentes” termékek piacának és újdonságainak megismeréséhez látogasson el velünk a 2019. május 28-29. között Barcelonában hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Free From & Functional Food Expo-ra. Az előállítói és kereskedői oldal nemzetközi kiállításán a mentes, a vegán-, a bio- és a funkcionális élelmiszereké lesz a főszerep. A kiállításhoz kapcsolódóan megrendezik a „Free From”, a „Helath Ingredients”, a „Vegan” és a „Lactose Free & Dairy Free” konferenciákat is, amelyeken előadások keretében ismerhetik meg a termékek piacának jelenlegi és várható alakulását, újdonságait.

Az expóra a NAK minimum 5, maximum 15 kamarai tag számára tud látogatási lehetőséget biztosítani a helyszínhez közeli szállás költségének fedezése mellett. Az utazás során felmerülő egyéb költségek (repülőjegy, transzport, biztosítás, reggelin kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik. Az utazás a Budapest-Barcelona közvetlen járat igénybevétele mellett javasolt. Tolmácsolásra, fordításra lehetőség nem lesz, idegen nyelv ismerete (pl. angol) javasolt.

A jelentkezés során előnyben részesítjük azon tagjainkat, akik eddig még nem vettek részt vásárlátogatási programunkon. Jelentkezni és további részletek iránt érdeklődni dr. Szűcs Viktória vezető élelmiszeripari szakértőnél lehet (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

 

Frissítve 04. 16-án: a jelentkezés lezárult!


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei