Nemzetközi hírek

Az i2connect európai projekt célja a mezőgazdasági és erdészeti szaktanácsadók szerepének erősítése az interaktív innovációban, hogy ezáltal támogassák a gazdálkodókat és az erdészeket a fenntarthatóbb termelési rendszerekre való átállásban. A projekt büszkén jelenti be első nemzetközi konferenciáját, amelynek házigazdája az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) és a Széchenyi Egyetem.

A konferenciára az egész kontinensről, de különösen Közép-Kelet-Európából várják a szaktanácsadók, oktatók, kutatók és a hivatalok képviselőinek részvételét, hogy bemutassák és megvitassák a szaktanácsadási szolgáltatások jövője szempontjából fontos témákat, beleértve az európai Agrár-Tudásátadási és Innovációs Rendszerek (ATIR) fejlesztését, a szaktanácsadási szolgáltatással támogatott innovációs projektek legjobb gyakorlatait, valamint az oktatók, szaktanácsadók és a szaktanácsadási szolgáltatások vezetői számára az innovációval kapcsolatos képzési programok jó példáit. A program során a résztvevőknek számos lehetőségük nyílik arra, hogy aktívan bekapcsolódjanak a nemzetközi mezőgazdasági szaktanácsadói közösségbe. 

A konferencia vitaindító előadásokat, szakmai prezentációkat, poszter bemutatót és interaktív műhelymunkát tartalmaz. Az érdeklődők az interaktív innováció gyakorlati megvalósulásának inspiráló példáit szakmai kirándulás keretében ismerhetik meg. A részletes napirend hamarosan megjelenik. Az online regisztráció szeptember elején nyílik meg.

További információ a következő linkeken érhető el: www.i2conf.eu vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

NAK

Ez a projekt az európai unió horizont 2020 Program támogatásával jött létre Koordinációs és támogatási tevékenység Keretében, GA 863039 szám alatt.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ