Nemzetközi hírek

A Fruit Logistica a frissáru ágazat legnagyobb kiállítása, melyet 2023. február 8-10. között Berlinben rendeznek meg. Öt kontinens kiállítói, felvásárlói és szakmai látogatói találkozhatnak, és bemutatják saját régiójuk jellemző gyümölcseit.  A kiállítás jelmondata: All in One (minden egyben).

A szakma legfontosabb cégei a legmagasabb szinten képviseltetik magukat, így sok termék, technológia cserélhet gazdát rövid idő alatt. Az újítások villámgyorsan megjelennek a friss termékek minden szegmensében, legyen szó vetőmagról, gyümölcsről és zöldségről, akár a csomagolás akár az automatizáció terén. A frissáru ágazat teljes értéklánca bemutatkozik a termelőtől az értékesítési pontig.

A kiállítás a hatékony és eredményes vásárlást segíti a korszerűbb és a mai kihívásoknak megfelelő mezőgazdaság és feldolgozóipar irányába. Izgalmas előadásokat lehet hallani logisztikai kérdésekről, trendekről, praktikus technikai ötletekről és megoldásokról, az értékesítési lánc jelenlegi kihívásairól, új termékekről, előremutató koncepciókról.

A Fruit Logistica Online a frissáru ágazat központi adatbázisa. A kiállítók és a termékbemutatók mellett a szakmai látogatóknak számos lehetőséget kínál a potenciális üzleti partnerek kiválasztására a kiállítás előtt; időpont egyeztetésre, illetve bemutatkozó megbeszélésre chat-en vagy videohívás formájában.

Forrás: Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara

NAK/ Csép Adrienn

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ