Országos hírek

Egyedi elbírálás után idén első alkalommal féláron vásárolhatnak jegyet az őstermelők és a fiatal gazdák a november 29-én és 30-án megrendezendő Agrárszektor 2023 konferencián. A kétnapos rendezvényen fontos szakmai tudnivalókról, piaci trendekről értesülhetnek a résztvevők, és jó lehetőség nyílik a kötetlen beszélgetésre, networkingre is. A kedvezményprogrammal a Portfolio Csoport célja az, hogy az őstermelők és a fiatal gazdák is élhessenek a kiemelt rendezvény nyújtotta lehetőségekkel.

Azzal, a céllal, hogy a kisebb árbevételű őstermelők és a pályájuk elején álló fiatal gazdák is részt vehessenek Magyarország legnagyobb szabású agrárszakmai rendezvényén, a Portfolio Csoport idén jegyárkedvezményt nyújt az érintetteknek.

A szervezők fontosnak tartják, hogy a kisebb szereplők és a fiatalok is profitálhassanak az Agrárszektor konferencia pozitívumaiból, első kézből értesülhessenek a szabályozói változásokról, megismerjék a piaci trendeket és innovatív megoldásokat, valamint kihasználják a networkingben rejlő lehetőségeket.

Ennek érdekében a Portfolio Csoport kedvezményprogramot indított, amelynek segítségével az érintett termelők 50 százalék kedvezménnyel vehetnek részt az év egyik legnagyobb és legrangosabb agráreseményén, az Agrárszektor konferencián Siófokon, november 29-30. között. A kedvezmény a mindenkori jegyárakból vonódik le.

A programban való részvételhez mindössze egy űrlapot kell kitölteni, amelyen olyan alapvető gazdálkodási adatokat kell megadni, mint például a megművelt terület nagysága, állattartás esetén az állategységek száma, illetve a becsült éves árbevétel. A beérkezett űrlapokat a Portfolio szakmai csapata egyedileg bírálja el, kedvező döntés esetén pedig a beküldő féláron vásárolhat jegyet a konferenciára.

Idén is ütőképes a program

Az Agrárszektor 2023 idén is kiemelkedő szakmai programmal készül, amelynek keretében számos agrárszakmai téma kerül napirendre. A rendezvény részletesen foglalkozik a növénytermesztés, az állattenyésztés, a finanszírozás, a tápanyag-utánpótlás kérdéseivel, de számos más témával is, mint amilyen az állategészségügy, a robotizáció és a digitalizáció. Újdonság az is, hogy idén először karitatív tevékenység is kapcsolódik a konferenciához. Az Agrárszektor 2023 kiemel jótékonysági partnere a Bátor Tábor Alapítvány, amely súlyosan beteg gyerekeknek tervez élményterápiás programokat, az eseményen pedig 5 millió forintot igyekszik összegyűjteni a tábor tavának rendbetételéhez, amely újra lehetőséget adna vízi programok szervezésére a gyerekek számára.

A részletes program és minden tudnivaló megtalálható a konferencia oldalán. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges adatlap itt tölthető ki. Ha kitöltötte az adatlapot, mentse le és emailben küldje el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A levél tárgya: Portfolio Agrárszektor 2023 - kistermelői jelentkezés.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Falugazdász iroda elérhetősége

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Youtube

Facebook

LinkedIn

Instagram

X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • 1 ha alatti belterületi telkek mezőgazdasági művelésének igazolásaAz 1 hektár alatti, művelés alól kivett belterületi telkek szőlő, szántó, gyümölcsös, kert művelési ág szerinti megművelésének igazolása iránti kérelmek benyújtása elektronikus úton.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám