Országos hírek

Az idei évben is vendégül láttuk legjobb generátorkezelőinket a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara rendezvényközpontjában, Dunaharasztiban, ahol dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár és Győrffy Balázs, a NAK elnöke méltatta a kezelőket, önfeláldozó, kitartó munkájukat és társadalmi szempontból is fontos szerepüket.

A jégkármérséklő rendszer generátorkezelői meghatódva vették át a díjaikat, a vármegyei és országos legjobb kezelők kerültek kitüntetésre.

A legjobb kezelőket állófogadás várta a díjátadót megelőzően, majd azt parlamenti látogatás követte, ami tovább emelte a rendezvény fényét. A Parlamentben Jakab István, az Országgyűlés alelnöke személyesen gratulált a díjazottaknak, illetve egy országházi sétára is lehetősége nyílt a részvevőknek.

1. kép: A 2023-as év legjobb generátorkezelői dr. Feldman Zsolt államtitkárral és Győrffy Balázzsal, a NAK elnökével

  

2. kép: Országházi séta a délután folyamán

 

Vármegyei legjobb generátorkezelők:

Bács-Kiskun: Szeitz Mária

Baranya: Kiss Árpád

Békés: Szabó Ferencné

Borsod-Abaúj-Zemplén: Szécsi Csabáné

Csongrád-Csanád: Fődi János

Fejér: Barabás Dávid

Győr-Moson-Sopron: Drázsnyák Róbert

Hajdú-Bihar: Kovácsné Garai Hajnalka

Heves: Nyúl Józsefné

Jász-Nagykun-Szolnok: Nagy József

Komárom-Esztergom: Somlai Miklós

Nógrád: Gácsi Mihályné

Pest: Varga Ede György

Somogy: Polotár Róbertné - országos legjobb generátorkezelő

Szabolcs-Szatmár-Bereg: Pótor Dezső

Tolna: Sára József

Vas: Szücs Tibor Róbert

Veszprém: Tábori Ferencné

Zala: Réti Zoltán

 

A következő képeken a legjobb generátorkezelői okleveleket és díjakat átvevők láthatók dr. Feldman Zsolttal és Győrffy Balázzsal:Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Youtube

Facebook

LinkedIn

Instagram

X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám