Sajtóközlemények

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a tagsága által elszenvedett kötelező gépjármű felelősségbiztosítási káreseményekkel kapcsolatos kárrendezési szolgáltatási megállapodást kötött az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft.-vel. Az együttműködés többek között az úgynevezett régi, „beragadt”, illetve az újonnan bekövetkezett károk rendezésére is vonatkozik, amellyel kapcsolatban díjtámogatott akciót is indít a NAK.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szolgáltatásainak bővítésével összhangban a tagsága által elszenvedett kötelező gépjármű felelősségbiztosítási káreseményekkel kapcsolatos kárrendezési szolgáltatási megállapodást kötött az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft.-vel. Az együttműködésnek köszönhetően a NAK tagsága régi, „beragadt”, és újonnan bekövetkezett károk esetében is hatékony segítséget kaphat. Az IOS Hungary Biztosítási és Kárrendező Kft. vállalja, hogy megvizsgálja a kárigény érvényesítésének lehetőségeit. Amennyiben reális esély mutatkozik a kárügy megnyugtató rendezésére, sikerdíj ellenében vállalja a tagok ügyeit. Az együttműködés létrejöttét az indokolja, hogy ezzel a szolgáltatási csomaggal, feltételrendszerrel, tapasztalattal és szakemberi csapattal hasonló megoldás nincs a piacon. A szolgáltatás sikerdíjas rendszere kiemelkedően kedvező, a piacon alkalmazott árképzéshez képest 50 százalékkal olcsóbb konstrukciót kínál más hasonló sikerdíjas tevékenységgel foglakozó szolgáltató árainál. 

A NAK az új szolgáltatás elindításával párhuzamosan akciót hirdet a tagjai körében. A szolgáltatást a NAK hozzájárulásának köszönhetően a köztestület call-centerében regisztrált első 50 tag az általa elszenvedett, harmadik fél által gépjárművel okozott kár felelősségbiztosítási kárügyintézését 1.250.000 forint kárösszegig díjmentesen, az azt meghaladó károk esetében pedig az 1.250.000 forint feletti kárrészre kedvezményes, 16 százalékos sikerdíjjal veheti igénybe. A szolgáltatás 50.000 forintot meghaladó mértékű károkra vonatkozik. Tagonként csak egy-egy kárügy élvez támogatást, így több meglévő kárügy esetén célszerű a legmagasabb összegű kárüggyel kapcsolatban igényelni a szolgáltatást.

A szolgáltatás keretében az IOS Hungary Kft. hivatalosan képviseleti segítséget nyújt azon „idegen hibás” gépjárműkárok tekintetében, ahol a károsult NAK-tag, a kárt pedig olyan (belföldi vagy külföldi honosságú) járművel okozták, amely a jármű regisztrálásának országában a vonatkozó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szabályozás hatálya alá esik, tehát olyan járművel okozták a kárt, amelyre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni.

A szolgáltatás igénybevétele regisztrációhoz kötött, amelyet az érdeklődők a NAK ügyfélszolgálati zöldszámán keresztül, a +36 80 900 365-ös telefonszámon tehetnek meg.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ