Fedezze fel az érlelt sonkák készítésének hagyományait és innovációit a NAK és a katalán IRTA Monells intézetének közös szervezésében.
A korábban (2017-2019) már nagy sikerrel megrendezett spanyolországi workshopokhoz hasonlóan, 2025. június 16.-18. között újra lehetőség adódik arra, hogy a Kamara szervezésében 12 fő húsiparban, illetve húskészítmények gyártásában tevékenykedő tagunk elmélyíthesse tudását az érlelt húskészítmények területén.
A háromnapos program fókuszában a méltán híres spanyol érlelt sonka és a színhúsból készült pácolt húskészítmények lesznek és a résztvevők elméleti előadások, valamint gyakorlati bemutatók révén nyerhetnek betekintést az előállítás folyamatába.
A workshop részvételi költségét, amely a programon túl tartalmazza a napközbeni étkezéseket (reggeli, kávészünet, ebéd), a Kamara fedezi a jelentkezők - kamarai tagonként egy fő - számára. Az utazás kapcsán felmerülő egyéb költségek (szállás, repülőjegy, transzport, biztosítás, reggelin és ebéden kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik.
A workshop nyelve angol, a nyelv - minimum értési szintű - ismerete az elbírálás során előnyt jelent.
Jelentkezési határidő: 2025. május 23., péntek
A jelentkezéshez szükséges űrlap ITT megtalálható.
NAK Élelmiszeripari Igazgatóság