Fiatal gazdálkodó

Jelenleg zajlik a Vidékfejlesztési Program fiatal gazda alprogramjának értékelése. A vonatkozó kérdőívet 2020. december 6-ig lehet kitölteni.


Az értékelés célja a VP 2014-2020 közötti szakaszának fiatal gazda alprogramja eredményességének bemutatása, különös tekintettel a fiatal mezőgazdasági termelők szakmai tudásának fejlesztésére, illetve az induló vállalkozásokban az üzleti és környezeti fenntarthatóság szempontjainak teljesülésére.

Az értékelés keretében társadalmi hatásmonitoring-vizsgálatot végznek, amely során a potenciális és tényleges kedvezményezettek véleményét szeretnék megismerni a pályázati konstrukciókról, a megvalósítást elősegítő és hátráltató tényezőkről, a pályázat hozzáadott értékéről.

Mivel az értékelés eredményeit felhasználják a következő programozási időszak tervezése során, kiemelten fontos, hogy minél több fiatal gazda töltse ki a rövid kérdőívet, és ossza meg véleményét az értékelőkkel 2020. december 6-ig! (A kérdőív kitöltésével a válaszadók egyben nyereményjátékban is részt vesznek, melynek során egy iPhone 11-et nyerhetnek!).

(NAK/Benedek Borbála)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése