A Somogy Megyei Önkormányzat és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy megyei szervezete Helyi termékek a gasztronómiában című workshopot tart.
A rendezvény helyszíne: 7400 Kaposvár, Fő u. 10., Somogy Megyei Önkormányzat, Díszterem
A rendezvény kezdő időpontja: 2018. május 11. (péntek), 09:00 óra
Program:
· 09:00-9:30 Regisztráció
· 09:30-09:40 Köszöntő - Huszti Gábor, Somogy Megyei Önkormányzat, alelnök
· 09:40-09:45 A Helyi Termék Nap kezdeményezés bemutatása - Mácsai Ádám, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, megyei igazgató
· 09:45-10:15 A helyi termékek lehetőségei és hiányosságai marketing szempontból - Dr. Szigeti Orsolya, Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, dékán
· 10:15-10:45 A helyi termékek a gasztronómiában a termelő szemszögéből - Vrancsik Tibor (Erdőkert), kistermelő, őstermelő
· 10:45-11:15 A helyi termékek a gasztronómiában a vendéglátós szemszögéből - Ivánfi Balázs, Erzsébet Sörház
· 11:15-11:30 Kérdések és válaszok, problémafelvetések, megoldási javaslatok megbeszélése
Kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2018. május 9-ig jelezze az itt elérhető regisztrációs lap kitöltésével.
Szeretettel várjuk rendezvényünkön, mely kísérő rendezvénye a Vigasságok terén délután tartandó Helyi Termék Nap! A Helyi Termék Nap alatt Somogy megyei kistermelők-őstermelők és kézművesek termékeiből válogathatnak és zenés kulturális programokon vehetnek részt. Bővebb információ: https://www.facebook.com/helyitermeknap/
(NAK)