Élelmiszer-feldolgozás

A cikk folyamatosan frissül.

Nehéz eligazodni a pályázatok és hitelek közt? Nincs idejük minden egyes pályázati felhívást vagy hitel tájékoztatót átolvasni?

 Ezen kérdések megválaszolására jött létre a kamarai forrás összesítő, mely könnyen átlátható, lapozható, de mégis részletes formában tartalmazza az aktuális, kifejezetten élelmiszeripari cégek számára igénybe vehető támogatásokat, beruházási hiteleket.

Az eddigi Tagi megkeresések alapján látható, hogy az idén átalakuló és újra nyíló VP, a megszűnő majd átalakuló GINOP, és az induló VINOP rendszerében is egyre nehezebb kiigazodni, melyet kiegészít a hiteltermékek közti óriási választék.

A forrás összesítőt táblázatos formában, a NAK weboldalán tesszük közzé. Folyamatos Tagi visszajelzések alapján a pályázatok listáját frissítettük és a könnyebb eligazodás érdekében a tervezett és a nyitott pályázatok listája is külön található meg az oldalon. A listát folyamatosan frissítjük a hozzánk beérkező releváns információkkal, így ha fejleszteni, beruházni szeretne támogatás igénybevételével, vagy akár egy éven túli hitelre lenne szüksége, a forrás összesítő lesz az Ön segítsége.

 

A hiteleket összefoglaló táblázat itt tölthető le.

A pályázatokat összefoglaló táblázat itt tölthető le. 

 

 

 

 

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése