Közös Agrárpolitika

Az agrárgazdasági innováció és digitalizáció előmozdítása az egyik elsődleges célja az Európai Bizottság által elfogadásra váró Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervének. Ehhez kapcsolódva a 2023-2027 közötti időszakban ki kell alakítani az innovációt és digitalizációt támogató környezetet (KAP Hálózat), amelynek megtervezéséhez, valamint tevékenységi körének meghatározásához szeretnénk kérni a kamarai tagság közreműködését.

Az Agrárminisztérium megbízásából az Agrárközgazdasági Intézet készített kérdőívet, amelynek célja, hogy feltárja kifejezetten az élelmiszeripari vállalkozások és az agrárgazdaság különböző intézménycsoportjai (kutatóintézetek, oktatási intézetek, szaktanácsadók, egyéb szervezetek) közötti tudáscsere és innovációs együttműködések intenzitását, formáját és tartalmát.

A kérdőív az alábbi linken érhető el.

Válaszaikkal hozzájárulnak a tudásáramlás növelése, illetve az innovációs együttműködések ösztönzése érdekében tervezett támogatási rendszer kialakításához. A kérdőív kitöltésének határideje: 2022. szeptember 18.

NAK

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ