Közös Agrárpolitika

Az elkövetkezendő 5 évben Magyarország megközelítőleg 2.400 milliárd forintnyi támogatást oszthat ki a magyar gazdálkodóknak az I. pilléres keretből, és mintegy 2.900 milliárd forintot fordíthat a II. pilléren keresztül a hazai agrár- és élelmiszergazdaság és a magyar vidék fejlesztésére.

Az új szabályok megismerésére és megismertetésére azonban minden eddiginél rövidebb idő áll rendelkezésre, ezért a NAK lehetőségeihez mérten mindent megtesz annak érdekében, hogy a gazdálkodók számára történő információátadás időben megtörténjen. Ehhez minden hasznos információ megtalálható a KAP2023-2027 aloldalon. A korábbi ciklusban már megszokott, illetve új tájékoztatási formákkal bővített módon a kamara igyekszik átadni a KAP támogatási rendszerrel kapcsolatos információkat az érintett gazdálkodóknak.

A külön aloldalon többek között kiadványok, tájékoztató cikkek, videók, kalkulátor, tájékoztató rendezvények és a kapcsolódó jogszabályok gyűjteménye is segíti az eligazodást a szerteágazó információk között.

NAK

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ