Hírek

Szolgáltatási partnerünk, a MOL a kialakult járványügyi helyzet aktuális és jövőbeni, előre nem látható következményei miatt több területen kénytelen változtatásokat bevezetni, amelyek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak kiszolgálását is érinthetik.1.    A MOL-NAK Partner kártya kibocsátásának felfüggesztése határozatlan időtartamra

A MOL üzleti konstrukcióinak felülvizsgálta után úgy döntött, hogy a minden szektorban érzékelhető válsághelyzet miatt Partner kártya termékük kibocsátását felfüggeszti.

Mit jelent ez a gyakorlatban?
•    azokat a tagjainkat, akik a közelmúltban adtak le MOL-NAK partnerkártya igénylést a Kamaránál, kollégáink hamarosan tájékoztatják az igénylésük státuszáról
•    az átadott és használatba vett kártyák kedvezményfunkciói továbbra is biztosítottak, rendben működnek
•    a felfüggesztés a Gold kártya típusokra nem vonatkozik


2.    MOL töltőállomás-hálózat optimalizálása

Szeretnénk felhívni tagjaink figyelmét, hogy május 25-től egyes MOL töltőállomásokon csökkentett nyitvatartási idővel várják az ügyfeleket. A nyitvatartási időket a MOL rendszeresen felülvizsgálja, optimalizálja, ezért kérjük tagjainkat, hogy mielőtt útnak indulnak, mindig tájékozódjanak a MOL töltőállomás-keresőjében. A MOL május 25-től folyamatosan frissíti az esetleges változásokkal a kereső adatbázisát.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a jövőben is folyamatosan tájékoztatást nyújt a MOL szolgáltatások elérhetőségéről és a tagságunkat érintő hírekről is.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

 

 
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Ha Ön kamarai tag, akkor a belépést követően szakterületét, tevékenységét érintő személyre szabott információkat, híreket olvashat, illetve az e-Irodában ügyeket intézhet.

Amennyiben Ön még nem rendelkezik kamarai azonosítóval, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.


Lépjen be a kamarai azonosítója és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám