TÁPANYAG-GAZDÁLKODÁSI TERV SZOLGÁLTATÁS

Miért fontos a TGT?

A talajvizsgálatok időszakos elvégzése két okból is elengedhetetlen: mindamellett, hogy segít a költségmegtakarításban és a terméshozam növelésében, a hazai gazdálkodók nagy része számára előírás az előzetes laborvizsgálatra alapozott tápanyag-gazdálkodási terv (TGT) elkészíttetése.

A NAK tagjai számára helyben elérhető a laboratóriumi talajvizsgálat és az ennek eredményére épülő, szakmailag független tápanyag-gazdálkodási terv készítése. Az alábbiakban naprakész információkat talál a TGT szolgáltatással, illetve annak igénybevételével kapcsolatosan.

Amennyiben további kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, forduljon falugazdászához!

  • A nitrátérzékeny területen gazdálkodóknak kötelező ötévente talajvizsgálatot végeztetni, illetve az eredményekre alapozva évente tápanyag-gazdálkodási tervet készíttetni. Tapasztalataink szerint egyre nő azon gazdálkodók száma, akik az okszerű tápanyag-gazdálkodást választják, és szakmai okokból igényelnek tápanyag-gazdálkodási terveket. Ez a gazdálkodói szemlélet egyrészt segíti a Helyes Mezőgazdasági Gyakorlat (HMGY) előírásainak betartását, másrészt a környezet- és költségkímélő módon történő gazdálkodást. Vegye igénybe Ön is a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tápanyag-gazdálkodási terv készítési szolgáltatását az ország teljes területén, egységes feltételekkel!

Érdekli az ajánlat?

Kérdezze a részletekért falugazdászát!

Hívjon minket telefonon!
Zöld szám: +36 80 900 365

Írjon nekünk e-mailt!
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ