AKKREDITÁLT RENDEZVÉNYEK – SZAKTANÁCSADÓKNAK

SZAKTANÁCSADÓK 2023. ÉVI KREDITGYŰJTÉSE

Az agrárgazdasági és vidékfejlesztési szaktanácsadói tevékenységről és az agrárgazdasági szaktanácsadási rendszerről szóló 1/2022. (I. 14.) AM rendelet 8. § (1) bekezdése értelmében a független természetes személy szaktanácsadó évente köteles a tématerületéhez kapcsolódó képzés elvégzésére, amelyet tíz kreditpont megszerzésével teljesít az Agrárkamara által akkreditált képzés elvégzésével, illetve szakmai rendezvényeken való részvétellel.

A kreditgyűjtési kötelezettség teljesítésének feltételei:

  • A tevékenység bejelentésének évében a szaktanácsadó nem köteles részt venni a képzéseken, rendezvényeken.
  • Az éves továbbképzési kötelezettség 10 kreditpont megszerzésével teljesíthető.
  • Kreditpont a szaktanácsadó tématerületéhez kapcsolódó akkreditált rendezvényen való részvételért írható jóvá, amennyiben
    • a szaktanácsadói névjegyzékszámát megadta és aláírta a NAK által rendszeresített formai követelményeknek megfelelő jelenléti ívet,
    • online megavalósítás esetén a rendezvény egészén részt vett és a szervező által kért módon a nevét és névjegyzékszámát megadta.

Az AKKREDITÁLT SZAKMAI RENDEZVÉNYEK LISTÁJA a személyes e-Iroda fiókba belépve a „Szaktanácsadói rendezvények” menüpontban, valamint a NAK portálon, a Szaktanácsadói rendezvénykereső használatával érhető el.           

Az e-Irodában az alábbiak szerint követhetők nyomon a jóváírt kreditpontok:

  • az összesített kreditpontok megtalálhatók a „Tagi adatok” menüpontban,
  • azon rendezvények listája, amelyekért a kreditpont már jóváírásra került, a baloldalon található „Korábbi tevékenység” menüpont kiválasztásával, majd a „Szaktanácsadói rendezvények” pont lenyitásával érhető el.

Ehhez kapcsolódóan útmutató itt érhető el.

Amennyiben kérdés, probléma merülne fel, kérjük, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött levélben jelezze. Az e-mailben a pontos beazonosíthatóság érdekében minden esetben tüntesse fel szaktanácsadói névjegyzékszámát.

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ