Szaktanácsadói névjegyzék - ESZNR

Az agrárgazdasági és vidékfejlesztési szaktanácsadói tevékenységről és az agrárgazdasági szaktanácsadási rendszerről szóló 1/2022. (I. 14.) AM rendelet (továbbiakban: AM rendelet) 1. mellékletében meghatározott szakterületen szaktanácsadói tevékenységet az végezhet, aki a szaktanácsadói tevékenység végzésére irányuló szándékát a NAK felé bejelenti.

Az AM rendelet értelmében a bejelentő szervezet szemben támasztott legfontosabb feltétel, hogy a megjelölt szakterületen jogosultságot szerzett természetes személy közreműködésével működő szervezet kizárólag a közreműködő természetes személy szakterületén folytathat szaktanácsadói tevékenységet.

Tájékoztatjuk, hogy a bejelentkezés során kötelező megadni a szervezet alkalmazásában vagy munkavégzésre irányuló, egyéb jogviszonyban álló névjegyzéki szaktanácsadó(k) nevét és névjegyzékszámát.

Az AM rendelet ide kattintva érhető el.

 

 Szaktanácsadói tevékenység bejelentése

 Felhívjuk figyelmét, hogy a bejelentési űrlap saját gépre történő mentést követően, a mentett helyről (asztal vagy meghajtó) való megnyitással válik kitölthetővé.

A bejelentési űrlap beküldését követően, a kitöltött, kinyomtatott és aláírt űrlapot postai úton is küldje meg a NAK részére.

A szaktanácsadói tevékenység bejelentése során felmerülő kérdéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levelezési címre várjuk.

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ