Szakmai információk és anyagok

A szaktanácsadói névjegyzékben szereplő aktív szaktanácsadók részére a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara hozzáférést biztosít a Mezőgazdasági Parcella Azonosító Rendszerhez (a továbbiakban: MePAR).

Évente két alkalommal nyílik lehetőség minden aktív névjegyzéki szaktanácsadónak MePAR hozzáférést igényelni.

Az igénylésre minden év első és utolsó negyedévében van lehetőség, amikor is hozzávetőlegesen egy hét áll rendelkezésre, hogy az igénylő az előzetesen megküldött tájékoztató e-mailnek megfelelően a csatolmányban szereplő űrlapot megküldje a Szaktanácsadási csoport részére.

Amennyiben a kérelem nem a tájékoztatóban leírtak szerint érkezik meg, úgy az nem fogadható el és az igénylés semmisnek tekintendő.

Egy szaktanácsadó maximum 3 db hozzáférést igényelhet a MePAR rendszerhez, annak érdekében, hogy munkáját több eszközről is el tudja látni (asztali gép, laptop, táblagép stb.).

Fontos, hogy azok a szaktanácsadók, akik már rendelkeznek 3 db MePAR hozzáféréssel, de elfelejtették jelszavukat vagy cserélődtek elektronikai eszközeik a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhetnek tájékoztatást, segítséget, hogy ismét tudják használni a már meglévő hozzáféréseiket.

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ