Szakmai információk és anyagok

Megrendezték a RAMONES -PL projekt első multiplikátor eseményét.

A „Vidéki szaktanácsadási monitoring és értékelési rendszer a precíziós tanulással összekapcsolva” projekt (továbbiakban: RAMONES-PL) célja, hogy megerősítse a szaktanácsadási szolgáltatásokat, javítsa színvonalukat egy olyan monitoring és értékelési rendszeren keresztül, amely egyidejűleg támogatja a célzott, személyre szabott, munka alapú fejlesztést, szakképzési program és minőségtanúsítási rendszer létrehozását.

A projekt hat európai ország hét szervezetének partnerségében valósul meg ERASMUS + finanszírozással. A koordinátor szerepét a GAK Nonprofit Közhasznú Kft. látja el (https://www.gak.hu). Hazai partner még a szaktanácsadás területén sok éves tapasztalattal rendelkező Gazda Kontroll Kft (https://gazdakontroll.hu). A projekt partnerek Szlovénia, Olaszország, Macedónia, Lettország és Horvátország szakmai szervezetei.

A RAMONES-PL (https://www.ramones.eu/hu) kísérleti program indulásával párhuzamosan rendezték meg 2021. november 5-én, személyes és online részvételi lehetőséggel, Gödöllőn az első tájékoztató programot, amin szaktanácsadók, agrár szakemberek és a MATE hallgatói vettek rész.

Az esemény weblapjára felkerültek és elérhetők az előadásanyagok és a bemutatott, szaktanácsadók számára hasznos eszközök : https://www.ramones.eu/hu/me1_hu

(Varga Zsuzsanna/NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ